maandag 29 augustus 2022

BLIJ IN DIERGAARDE BLIJDORP, 28-08-2022.

Het kindje van de vicuña dronk bij de moeder. Altijd een mooi gezicht! Moeder en kind maken het prima. Kindje groeit goed en moeder is trots!























Sssssttttt! De olifanten slapen!



















De komodovaraan was wakker. En liep een beetje rond.



Oeoehoehoe!!!


























De amoer panters waren samen. Ze waren prachtig te zien, omdat ze heen en weer liepen. De foto's zijn helaas niet zo scherp, omdat de beide dieren heel vlakbij liepen en dan ook nog eens heel snel. En het reflecterende glas is funest voor mooie foto's, maar ik heb ze gelukkig toch wel goed  kunnen vastleggen. Ik hoop dat hun samenzijn zal resulteren in nakomelingschap. Dat is natuurlijk afwachten, want het paren ging in het verleden bij hen een beetje moeilijk . . . . .




De stokpaardjes maken het ook goed hoor! Ze stonden vandaag op de uitkijk en speelden met elkaar! 

In Groot-Brittannië hebben ze straatbordjes met de afbeelding van een stokpaardje en de tekst "Watch out" - een equivalent van onze Nederlandse bordjes "Attentie Buurtpreventie". 






Op de foto boven een doosschildpad. En hieronder een ijzingwekkende enge krokodil.



Vrouwtje en mannetje hyena lagen in diepe slaap. Wat verschrikkelijk jammer dat hun kindje het niet gehaald heeft!





Het nijlpaard was lekker aan het zwemmen (foto boven). En hieronder zien we de roemruchte zilver rug gorilla, Bokito. Wat is hij zwaar en groot!











Tot de volgend keer!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BEZOEKEN AAN DE ROTTERDAMSE DIERGAARDE BLIJDORP - 05 en 12 mei 2024. De waterlelie in de Victoriaserre begint weer te bloeien. En ook die mo...