donderdag 30 juni 2022

BOEKPRESENTATIE ARI DEELDER, ABCDEELDER, bij boekhandel Donner, 30-06-2022.

Vandaag presenteerde Ari Deelder haar boek ABCDEELDER. bij boekhandel Donner in Rotterdam. Ari is de dochter van Jules Deelder. Haar vader overleed op 19 december 2019 na een kort ziekbed in het Erasmus MC. Ari schreef een boek over allerlei dingen uit het archief van haar vader die nog niet gepubliceerd zijn, zoals memorabilia, niet gepubliceerde liedjes, gedichtjes, losse briefjes, kostuumpakken, aanstekers, brillen, horloges, onbetaalde rekeningen, foto's, enzovoort. Het boek is bedoeld om de herinnering aan Jules Deelder levend te houden en om hem te eren. Een heel leuk boek dus voor fans van Jules Deelder! Ari is zelf ook schrijfster, dichter, theatermaakster en DJ.



Ari aan het woord. Ze zag er prachtig uit. Heel artistiek en even markant als haar vader.




Een liedje van Deelder werd ten gehore gebracht.

En Leo van de Wetering, de bedrijfsleider van Donner, kwam daarna even aan het woord.

Vervolgens hield een medewerker van de Bezige Bij, de uitgever van het boek, een korte toespraak.




Ari haalde haar nichtje, Sam, naar voren om het eerste exemplaar van haar boek ABCDeelder  te overhandigen en nodigde alle aanwezigen uit om in het Donnercafé een drankje te drinken en om haar boek te signeren. Alle toehoorders hadden een consumptiebon ontvangen voor een lekker drankje naar keuze.



De partner van Ari was er ook. 


Toen gingen Ari en haar partner signeren in het Donner café. 


Tot de volgende keer!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

BEZOEKEN AAN DE ROTTERDAMSE DIERGAARDE BLIJDORP - 05 en 12 mei 2024. De waterlelie in de Victoriaserre begint weer te bloeien. En ook die mo...